Ombygget hytte på Kvamskogen

Ombygget hytte på Kvamskogen

Denne hytta var opprinnelig en mindre, litt eldre hytte som nå er utvidet med tilbygg og godt utnyttet overetasje med 3 soverom og loftsstue. Stilen er gjennomført tradisjonell, med moderne uttrykk i møbler og tilbehør. Her var dialogen tett mellom oppdragsgiver og interiørarkitekten hele veien frem til ferdig resultat.

Kjøkkenet ligger sentralt midt i hytta, her kan en samles mange rundt en god prat eller et godt måltid.Peisen er plassert som en romdeler mellom kjøkkendel og stuedel. Flammene er synlig fra alle kanter, og skaper en lun stemning.

Stuen er romslig og har plass til både salong og myke lenestoler.

Trappen kommer ned i hjertet av hytten, i kjøkkenet. Trappen er malt i samme farge som kjøkkenet, for å få en rolig  og pen helhet i allrommet.  Innfelte spoter i taket gir både arbeidslys og hyggelys i kjøkkenet.En gammel divan har fått nytt liv på hytta, med ny stopping og trekk.

Inngangspartiet har fått praktiske fliser med gulvvarme, og mye plass til yttertøy og skistøvler. En god skyvedørs-garderobe rett ved inngangsdøra.Ett av hyttas fem soverom, som er holdt i samme fargetone som resten av hytta.

Hyttas hoved-bad er stilig innredet med spesiallaget baderomsmøbel. Dusj-sonen og gulvet er flislagt. Badet inneholder også en spesiallaget skyvedør til å skjule vaskemaskin og tørketrommel.I soveroms-gangen er det satt opp en praktisk skyvedørs-garderobe. Legg merke til det smale feltet med speil, som gir mer romfølelse i gangen. 

Hyttas hems er meget godt utnyttet, og dørene her oppe er spesiallaget for å passe. Her er 3 soverom, og en hyggelig salong for å trekke seg litt tilbake.Uteplassen har fått tak-overbygg, peis og vinduer for å slippe inn lyset.          Skyvedøren leder oss rett inn i kjøkkenet.