Tilbygg og rehabilitering

Vi kan gjøre alt fra å bytte vinduer og balkongdører til å pusse opp boliger eller næringsbygg. I tillegg utfører vi murerarbeid. Hos oss kan du få hjelp til å tegne tilbygget og en ny planløsning. Hvis du ønsker mer plass eller vil gi hjemmet ditt et løft, kan vi hjelpe deg.

Tilbygg og oppussing

Mange ønsker mer plass i huset sitt. En løsning kan være å bygge et tilbygg som gir deg det ene rommet du alltid har ønsket deg. Et annet alternativ er å utnytte plassen du allerede har på en bedre måte. Uansett hva du trenger hjelp til kan vi hjelpe deg hvert steg på veien.

Bildet over er fra et tilbygg på Osterøy hvor vi bygget nytt kjøkken og pusset opp stuen og spisestuen. Der hjalp vi tiltakshaver med å tegne et nytt tilbygg, med søknadspapirer til kommunen, og til slutt bygget vi tilbygget.

For mange tiltak er det krav om byggesøknad. Det gjelder for eksempel tilbygg og ny bruk av rom i boligen, da er det krav om bruksendring. Vi kan hjelpe deg med dette.


Rehabilitering

Bergan Bygg har lang erfaring med rehabilitering. Vi har rehabilitering mange næringsbygg og boliger. I Vågedalen rehabiliterte vi 10 boligbygg med over 80 enheter tilsammen. Dessuten har vi rehabilitert lokaler i Telenorbygget i Ytrebygda og kontorlokaler i Allehelgensgate i Bergen.